Margit er født 1973 fra et parcelhus i Tommerup St. Margit har fire forskellige uddannelser som er Hundeholder, Salgsassistent, Social- og sundhedshjælper og Bager. Men i december 2012 gik hun 100 % med ind i hundepensionen og driften, hvor hun tager sig af hundepensionen, den daglige drift af halmfyret, de ansatte og de administrative opgaver. Siden efteråret 2018 har Margit været alene i hundepension de fleste dage af året.

Søren blev født 1965 på gården. Er uddannet Landmand. Søren har været 1½ år i USA, hvor han arbejdet i 3 forskellige delstater som landmand. Søren står for vedligeholdelsesopgaverne og sætter halm på anlægget til vores halmfyr. Søren har siden efteråret 2018 kørt lastbil.

Søren og Margit blev gift i 2009, efter at have kendt hinanden siden 2008. Vi har begge børn fra tidligere ægteskaber, fælles har vi en dreng fra 2010 og en pige fra 2014.

Margit klare selv den daglige drift af hundepensionen, Søren hjælper til ved behov og når han er hjemme, dog i højsæsonerne og på travle dage i lavsæsonen om eftermiddagen er der ansatte unge piger og drenge imellem 13-18 år og studerende over 18 år.

December 2012 blev webshoppen www.alt-til-hunden.dk åben. Det foder og legetøj som bliver brugt på hundepensionen, kan købes på den lille butik ved hundepensionen samt via webshoppen. Marts 2015 blev vores webshop og hundepension lagt sammen til 1 fælles side. Og vi fik online booking. Det blev muligt at betale med alle former for betalingskort og mobilepay. Webshoppen blev lukket ned marts 2024. Der blev lavet en ny hjemmeside og al betaling kom til at blive bankoverførelser, da dette letter de administrative opgaver og mindsker gebyrerne væsentligt. Der er fortsat salg af foder, legetøj, godbidder og tilbehør.