Foder
Vi bruger nogle af produkterne til daglig i vores Hundepension, så vi har erfaring med de produkter vi sælger. Ved valg af foder til sin hund, er det meget vigtigt, at kigge på hundens aktivitetsniveau, for at vælge det rigtige foder til lige netop din hund. Vores fodervalg til pensions hunde, vurderes individuelt efter hundens aktivitetsniveau.

Legetøj
Meget af legetøjet har vi afprøvet, på de hunde der har været i pension, både ude og inde. Vi fokuserer meget på de produkter som flest hunde syntes godt om at lege med, men også at det er holdbare produkter. Produkter der ikke har en særlig god holdbarhed til alle de forskellige hunde, vi har igennem vores pension, alle hunde har hver deres måde at lege på, vil blive taget ud af sortimentet igen.

Lækkerier
Tyggeben virker tandrensende, derved medvirkende til god mundhygiejne hos din hund.
Godbidder og kiks er gode som belønninger, til din hund kan bruges til træning og leg.

Hundepension
Bladstrup Hundepension er vores hundepension, vores mål er et trygt, roligt og stabilt ophold for alle hunde der lever op til den gældende lovgivning hele tiden. Vi er godkendt af Fødevarestyrelsen og teknisk forvaltning ved Nordfyns kommune.

Historien om stedet og os på Bladstrup Hundepension
stuehuset blev bygget 1870 af Sørens oldefar, teglværket blev bygget i 1889-90 af Sørens oldefar. Sørens farfar overtog gården i 1926, han drev teglværket indtil 1939. Ovnen fra teglværket blev i 1955 genrejst i Den Fynske Landsby, hvor den har ligget siden. På en af vognene fra teglværket står der ”TELEFON LUNDE 43”, som er i Den Fynske Landsby. Telefonnumret er blevet i familien siden da, men er ændret til 65955043 nutidens nummer, men er tilknyttet en mobil i dag. Resten af teglværket blev revet ned eller bygget om til nutidens bygninger.

Gården er blevet bygget meget om siden 1955. Det er kun stuehuset der er den oprindelig bygning stadigvæk, er dog blevet løbende renoveret og vedligeholdt siden da.

1963 overtog Sørens far gården. Der har været svineproduktion, æble plantage, kirsebær plantage, frilandsgartneri og sukkerroe produktion samt almindeligt jordbrugsdrift på gården.

Der har været heste, køer og grise på gården. Hestene blev skiftet ud med maskiner til markarbejdet i 1960erne. Køerne blev sat ud omkring 1970erne, derefter har der kun været grise på gården indtil 1987, hvor Bladstrup Hundepension blev startet op af Sørens forældre.

Søren kom med i driften og hundepensionen i 1997. Hundepensionen blev udvidet i 2002 med 78 bokse, så den kom op på 108 bokse i alt. Grundet BEK nr. 1466 der trådte i kraft pr. 1/1 2011, har Bladstrup Hundepensionen gennemgået en kæmpe ombygning. Loven stiller specielle pladskrav til hundene efter deres vægt, samtidig er der krav om adgang til ude område. Ombygningen og kravene betyder at antallet af bokse er reduceret til blot 63 bokse i alt.

Pensionen er nu opdelt på 4 afdelinger, alle opvarmede. På udgangen til løbegårdene er der monteret plastiklameller, således det ikke trækker ind på hundene.

2 gange dagligt går vi tur med alle hundene og efter gåturene bliver de fodret morgen og aften.

Juni 2012 blev året hvor den gamle kirsebærplantagen blev nedlagt, og der blev etableret et løbeareal på ca. 2500 m2. Foråret 2013 der anlagt et løbeareal mere på ca. 2000 m2 i noget af æbleplantagen. Sommer 2015 kom der agility redskaber på det ene løbeareal. Turen på løbearealet har hundene stor fornøjelse ud af.

Sensommer og efterår 2012 blev, hvor vi begyndte at have selvpluk i vores æbleplantage.

December 2012 blev web-shoppen www.alt-til-hunden.dk åben. Det foder og legetøj som bliver brugt på hundepensionen, kan købes på den lille butik ved hundepensionen samt via web-shoppen. Marts 2015 blev vores webshop og hundepension lagt sammen til 1 fælles side.

Søren overtog gården helt i 2005. Der er stadigvæk grise på gården, men stalden og jorden er blevet bortforpagtet siden 2005. Ved siden af hundepensionen er der frugtplantage med selvpluk. Der sælges halm til Fynsværket fra gårdens egne marker. Ligeledes bliver der også lavet flis og brænde til videresalg fra gården egen skov og læhegn. Gården bliver opvarmet af et halmfyr.

Søren og Margit klare selv den daglige drift af hundepensionen, dog i højsæsonerne er der ansatte unge piger og drenge imellem 16-18 år og studerende over 18 år.

Søren blev født 1965 på gården. Er uddannet Landmand. Søren har været 1½ år i USA, hvor han arbejdet i 3 forskellige delstater som landmand. Søren står for den daglige drift af varmeanlægget, hundepensionen, frugtplantagen og vedligeholdelsesopgaverne.

Margit er født 1973 fra et parcelhus i Tommerup St. Margit har fire forskellige uddannelser som er Hundeholder, Salgsassistent, Social- og sundhedshjælper og Bager. Men i december 2012 gik hun 100 % med ind i hundepensionen og driften, hvor hun tager sig mest af hundepensionen, web-shoppen, de administrative opgaver og hjælper Søren med hans opgaver.

Søren og Margit blev gift i 2009, efter at have kendt hinanden siden 2008. De har tre sammenbragte børn og to fælles børn. En pige fra 1990 og en pige fra 1995 som ikke bor på gården længere men kommer her ofte. En dreng fra 2001 som bor på gården. Fælles har vi en dreng fra 2010 og en pige fra 2014.