Der kommer en Booking bekræftelse indenfor få minutter efter afgivet booking. Men selvom du har modtaget en Booking bekræftelse er det vigtigt at fortsætte hele vejen igennem kassen, hvor der enten kan vælges et Betalingskort eller Bankoverførelse indenfor 48 timer, og du vil modtage en Afventende Ordre. 

Vælger du at betale med et betalingskort, kan beløbet blive betalt med det samme fra din konto, men Fakturaen kan kommer på et andet tidspunkt, Fakturaen blive sendt via vores system, idet vi ekspeder ordren. Grunden til at pengene bliver trukket med det samme på din konto, er et spørgsmål om din bank trækker og reservere pengene med det samme, eller banken venter til vi reserver og ekspeder beløbet. Men fra vi ekspeder ordren kan der godt gå 1 bankdag inden beløbet er på vores konto.

Vælger du at betale via Bankoverførelse, bliver beløbet betalt fra din konto, idet du udfører denne handling, men Fakturaen kan kommer på det tidspunkt, efter at vi har set beløbet på vores konto, Fakturaen blive sendt via vores system, idet vi eskpeder ordren. Ved Bankoverførelse er det meget vigtigt at Booking nr./ Ordre nr. kommer til at stå på vores kontoudskrift, ellers er betalingen meget svær at sporer.

Hvis bookingen er med mindre end 30 dage til opholdets start, opkræves det fulde beløb omgående.

Hvis bookingen er med mere end 30 dage til opholdets start, opkræves der 1/4 del af det fulde beløb med det samme, den sidste 3/4 del skal senest betales 30 dage før end ankomst.

Der bliver ikke en besked ud om at nu skal restbeløbet betales.